Kennissessie FuturelabNL voor organisaties

In een van onze initiatieven staat, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, FuturelabNL centraal: Een online training die een bijdrage levert in de mismatch op de arbeidsmarkt van doelgroep 50+. Deze training maakt werkzoekenden (met of zonder baan) digitaal bewust. In een blended interactief programma van drie bijeenkomsten, een escape-room en een digitale e-learning leren deelnemers over de invloed van automatisering en digitalisering op de baan van nu én de baan van de toekomst. Naast inzicht in de technologische ontwikkelingen draagt dit programma bij aan meer zelfvertrouwen om (opnieuw) de arbeidsmarkt te betreden. En voor werkenden maakt dit programma bewust van de digitale vaardigheden die nodig zijn om de baan optimaal en met plezier uit te voeren. 

In 2023 wordt deze training, vanuit financiering van de Goldschmeding Foundation, maar ook vanuit financiering van het ING Fonds en het GAK,  aangeboden. JobOn werkt ook dan nog steeds samen  met de partners Iamdigital, eelloo en SER.

JobOn organiseert behalve het programma zelf sinds kort ook online kennissessies over het programma speciaal voor organisaties (uit het sociaal domein),  werkgevers en iedereen met interesse in het aanbieden van de training FutureLab. Ook wanneer je korte lijntjes met JobOn zou willen hebben, omdat je Futurelab aan (veel van) je kandidaten zou willen aanraden, ben je van harte welkom bij de online kennissessie! 

De eerste is op 20 april van 9.00 – 10.00. Kan je dan niet? Dan is 23 mei misschien ook een optie voor je. Ook die is van 9.00 – 10.00. 
Meer informatie en de plek om je aan te melden voor 20 april kan via deze link. Voor 23 mei kan dat via deze link. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven