Zorgeloos Vijftigplus van start!

Goed nieuws vanuit het Platform! We hebben namelijk een nieuw initiatief gelanceerd: Zorgeloos vijftigplus. Dit project gebruikt assessments om deelnemers bewust te maken van hun duurzame inzetbaarheid. Daarna worden ze gecoacht om meer duurzaam inzetbaar te zijn.

En zorginstelling Topaz doet mee! Dertig medewerkers in de leeftijdscategorie 50+ krijgen een traject aangeboden om hun duurzame inzetbaarheid te verbeteren. Wij zijn super blij met dit initiatief en blijven ons hard maken voor de arbeidsmarktpositie van vijftigplussers.

Meer informatie is te vinden op de projectpagina van Zorgeloos Vijftigplus. Nog vragen? Mail dan naar lisa@zinziz.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven