Werkgevers weten beter: waarom 50+ers een waardevolle toevoeging zijn

Het intitiatief Werkgevers weten beter heeft in het afgelopen jaar veel informatie opgehaald over de do’s en don’t rondom de communicatie over vijfitgplussers richting werkgevers. Aan de hand van de resultaten is er, naast een mooie training, een geweldig filmpje gemaakt om werkgevers te wijzen op de kracht van vijftigplussers.

Het project ‘Werkgevers weten beter’ wil werkgevers bewust maken van de voordelen van het aannemen van vijftigplussers. Met het vergrijzen van de samenleving wordt het bovendien steeds belangrijker om de ervaring en kennis van oudere werknemers te benutten. Het is dan ook een positieve ontwikkeling dat steeds meer werkgevers deze waarde inzien en openstaan voor het aannemen van 50+ers.

Benieuwd naar de verhalen van de werkgevers? Bekijk dan het filmpje van het project ‘Werkgevers weten beter’. Het filmpje is gratis te downloaden en te verspreiden.

Meer weten over het initiatief, het filmpje of het platform? Mail dan naar lisa@zinziz.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven