Al veel successen voor initiatief 50+: Play on till their retirement

Sinds begin dit jaar zijn GainPlay Studio en VitalFacts een innovatieve dienst aan het ontwikkelen voor het Platform Vijftigplussers & Werk. Dit alles voor meer balans en energie.

Deelnemers, docenten en onderwijs ondersteunde personeel van de Haagse Onderwijs Academie, dragen sinds februari een Fitbit om gegevens te verzamelen over slaap, beweging, hartslag en stress. Daarnaast hebben zij in klankbordgroepen actief meegedacht over de plussen en minnen van 50+ zijn en het ontwikkelen van vragenlijsten en het ontwikkelen van een App. VitalFacts heeft in haar Platform VitalityProfile een Specifiek “Play On” Profile rapport ontwikkelt voor 50+-ers. Daarin kunnen ze lezen hoe ze er zelf voor staan en zichzelf vergelijken met collega’s. Niet als waardeoordeel maar als referentiewaarde om zelf door te ontwikkelen.

GainPlay Studio is gestart met de ontwikkeling van de ”On Track” app specifiek ontwikkelt voor en door 50+ers. De nadrukkelijk wens was een App zonder franje en toeters en bellen, die moet doen wat je wil.  Gebruikers kunnen in “On Track” perfect hun vorderingen op persoonlijke doelstellingen meten en bijhouden. Dat geeft extra houvast en inzicht om het traject succesvol te maken.

De komende maanden gaan de deelnemers met een coach in gesprek en gaan zij actief aan de slag met de eerste versie van de “On Track” app.  

Meer weten over het initiatief? Klik hier of neem contact met het platform via lissa@zinziz.nl of lisa@zinziz.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven