Kick-off FutureLabNL: veel zin in het tweede jaar!

Een mijlpaal voor het Platform Vijftigplussers & Werk en voor de alliantie die het afgelopen jaar FutureLab50+ heeft opgezet! Het is namelijk het eerste initiatief dat is verlegd voor een tweede jaar. Dit vierde we afgelopen week met een feestelijke kick-off.

Aanwezig waren afgevaardigden van JobOn, De SER, Eelloo, De Goldschmeding Foundation, Ecorys en ZINZIZ. Het komende jaar zal het initiatief zich weer inzetten voor het digitale bewustzijn en proactieve loopbaangedrag van vijftigplussers op de arbeidsmarkt. Het vervolgproject heet FutureLabNL, en zal een verdieping van FutureLab50+ zijn, waarbij de geleerde lessen van het eerste loopjaar worden ingezet om meer impact te kunnen bereiken.

Tijdens de Kick-off hebben we (verder) met elkaar kennisgemaakt, zijn de neuzen de zelfde kant op gezet en hebben we afspraken gemaakt voor het komende jaar. We hebben er allemaal weer erg veel zin in!

Meer weten over het initiatief? Klik hier of neem contact met (een van) ons op via het contactformulier, lissa@zinziz.nl of lisa@zinziz.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven