Bijeenkomst Platforms en Goldschmeding Foundation

Afgelopen week kwamen we als Platform samen met de Goldschmeding Foundation en onze 3 andere zuster platforms, Nieuwkomers & Werk, Jongeren & Werk en Werk Inclusief Beperking. Tijdens de werksessie stonden er twee thema’s centraal. De eerste was ‘groei en opschaling’ en de tweede ‘kennisverzameling’.

We hebben, in navolging van onze vorige bijeenkomst, verder gesproken over ‘groei en opschaling’. Vanuit de  Goldschmeding Foundation en het Platform Vijftigplussers & Werk wordt dit zien als een cruciaal mechanisme om met de initiatieven binnen de Platforms, uiteindelijk grootschalige impact op de doelgroepen te bereiken. In het tweede deel van de sessie hebben we met elkaar gekeken naar de kennisdeling en verzameling onderling. We hebben hierbij overzichtelijk gemaakt welke kennis wij als platforms bezitten en hoe we deze kennis het beste met elkaar kunnen delen.

Het was een mooie en vooral leerzame middag met veel nieuwe inzichten, en bij het Platform Vijftigplussers & Werk kijken we er naar uit de geleerde lessen toe te gaan passen. Op naar een mooi jaar waar we met de platforms nog meer impact kunnen maken.

Meer weten over onze zuster platforms of de Goldschmeding Foundation? Bezoek hun websites door hieronder op de afbeelding te klikken.

De Goldschmeding Foundation
Platform Nieuwkomers & Werk​
Platform Jongeren & Werk
Platform Werk Inclusief Beperking​

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven