Feestelijke kick-off ’50+ play on till their retirement’

We zijn 2022 feestelijk gestart met de kick-off van het vierde project binnen het Platform Vijftigplussers en Werk. Vanwege de huidige restricties deden we dat online. Aanwezig waren afgevaardigden van VitalFacts, GainPlay Studios, De Goldschmeding Foundation, Ecorys, De Haagse onderwijs academie en ZINZIZ.

Geheel in het thema van het project hebben we (beter) met elkaar kennisgemaakt door ons voor te stellen aan de hand van woorden die te maken hebben met het initiatief, zoals Serious gaming, vitaliteit, docent en vijftig jaar . Vervolgens werd er door Lissa van ZINZIZ verteld over de rolverdeling binnen het platform en het project, gaven Teun van GainPlay Studios en Colin van VitalFacts uitleg over de inhoud, en vertelden Daniek en Milda van Ecorys over het evaluatie onderzoek dat zij gingen doen. Uiteraard was er ook tijd voor het maken van werkafspraken en het uitspreken van wederzijdse verwachtingen. Oftewel, we hebben een goede basis gelegd. 

Meer weten over het initiatief? Klik hier of neem contact met (een van) ons op via het contactformulier, lissa@zinziz.nl of lisa@zinziz.nl.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven