Fijne Feestdagen!

Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en zien jullie ook graag in 2022, om samen een geweldig platform te kunnen neerzetten, met knallende initiatieven.

De komende weken zijn wij iets beperkter beschikbaar vanwege de feestdagen. Uiteraard kan je nog steeds een berichtje achterlaten. Die beantwoorden wij zodra we weer terug zijn. Wij willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de fijne samenwerking in 2021. We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en zien jullie ook graag in 2022, om samen een geweldig platform te kunnen neerzetten, met knallende initiatieven.

Liefs,
Lissa, Lisa en de rest van het ZINZIZ en Platform Vijftigplussers en Werk team.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven