Leren van elkaar op de Kennisbijeenkomst Platform ‘Vijftigplussers en Werk’

Op donderdag 14 oktober 2021 vindt er weer een interessante kennisbijeenkomst plaats waarbij we stilstaan bij de initiatieven die al lopen, én vooruit kijken op een aantal nieuwe initiatieven!

Leren van elkaar op de Kennisbijeenkomst Platform ‘Vijftigplussers en Werk’

Nog maar één week wachten en dan is de kennisbijeenkomst van Platform ‘Vijftigplussers en Werk’ bij ZINZIZ BV in Utrecht.

Op donderdag 14 oktober 2021 komen deelnemers, stakeholders en geïnteresseerden van het platform bijeen om te praten over de stand van zaken omtrent de initiatieven die het afgelopen jaar gestart zijn, en de initiatieven die binnenkort zullen starten. Zo zal het initiatief ‘Help (eigen)wijs grijs op reis’ vertellen over het project met Skills Paspoorten voor 50+’ers, zal het initiatief ‘Futurelab50+’ het hebben over hoe zij 50+’ers meer bewust maken van hun digitale skills en mogelijkheden, en laat ‘Werknemers weten beter’ ons weten hoe de start van hun project omtrent beeldvorming is verlopen. Ook horen wij over ‘Play on till your retirement’ het initiatief dat naar verwachting in de komende maanden zal starten.,

Hierbij zullen de successen worden gevierd, maar staan we ook stil bij de knelpunten en leermomenten. Er is daarnaast ruimte voor een inhoudelijke discussie en er wordt ook gekeken naar de toekomst. We sluiten af met een gezellige borrel.

Het Platform Vijftigplussers en Werk is mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation.
Onze partners per initiatief:
Help (eigen)wijs grijs op reis: HAN University of Applied Sciences, TNO en Volandis.
Futurelab50+: JobOn, IAM.Digital, de SER en Stichting Lezen&Schrijven
Werknemers weten beter: ERMeCC (Erasmus University), ASCoR (UvA), RADAR, AWVN/De Normaalste Zaak.
Play on till your retirement: Gainplay, Vitalfacts, Open Universiteit Heerlen, Scholengemeenschap Dunamare

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven