Leony deed mee aan FutureLab50+ en deelde met ons haar ervaring.

“Ik dacht dat ik goed op de hoogte was van innovatie door mijn achtergrond in zorginnovatie, maar dit programma gaf een veel completer beeld. Dit alles was toch een ander level, er ging een wereld voor me open! Ik heb zoveel nieuwe inzichten, termen en nieuwe functies geleerd waarvan ik geen weet had.”

Leony deed mee aan FutureLab50+ en deelde met ons haar ervaring.

Leony deed onlangs mee aan FutureLab50+, een initiatief binnen het Platform “Vijftigplussers en Werk. FutureLab50+ is een trainingsprogramma dat je inzicht geeft in je eigen digitale skills, de ontwikkelingen in de digitale wereld en hoe digitalisering je kansen biedt. Dit is een beschrijving in een notendop, want het programma biedt veel meer, vindt ook Leony. Door haar achtergrond in zorginnovatie was zij al redelijk op de hoogte van digitale ontwikkelingen, maar nu is zij helemaal bij op het gebied van digitalisering, nieuwe beroepen, voor -en nadelen en wat ons op korte termijn te wachten staat.

Een echte aanrader
Leony raadt iedereen aan mee te doen met Futurelab50+: “Als je in korte tijd ontzettend veel wil leren over innovatie, de mogelijkheden van IT en digitalisering en nieuwe beroepen en je bent bereid om hier drie dagen – verspreid over 3 weken – intensief mee aan de slag te gaan. Dan is Futurelab50+ echt iets voor jou.”

Haar hele verhaal lezen? Klik dan hier.
Deel jij ook je ervaring met ons? Dan kunnen we samen nog meer mensen inspireren met innoveren.

Ook goed om te weten: Je kan nog meedoen met de volgende editie!
Zou je net als Leony ook je inzicht krijgen in wat jij kan betekenen voor de digitale wereld en andersom? De volgende editie van FutureLab programma
start op 11 oktober. Meld je direct aan!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven