Succesvolle kick-off van ‘Werkgevers weten beter – vooroordelen over 50+ werknemers’

Vorige week vond de kick-off plaats van ons derde project, een project met het thema beeldvorming.

Succesvolle kick-off van ‘Werkgevers weten beter – vooroordelen over 50+ werknemers’

Groen licht krijgen voor de start van een project is altijd het eerste goede nieuws dat we vieren. Het tweede moment om te vieren komt meestal vlak daarna, namelijk het moment dat een succesvolle kick-off heeft plaatsgevonden.

Vorige week vond de kick-off plaats van het project ‘Werkgevers weten beter – vooroordelen over 50+ werknemers’. In verband met de vakantie konden niet alle projectpartners daarbij zijn, maar gelukkig waren er goede vervangers geregeld!

Geheel in het thema van het project hebben we (beter) met elkaar kennisgemaakt aan de hand van een ‘vooroordelen’ spel. Voorafgaand zijn er door ons als platformmanager allemaal feitjes verzameld over de projectpartners, onderzoekers en betrokken medewerkers van de Goldschmeding Foundation. Die feitjes hebben we onder elkaar gezet met aan de rest de vraag: Welk feitje hoort bij wie, denken jullie? Wie schreef er ooit een boek over wijn? Wie heeft in de lustrumcommissie van de studentenvereniging gezeten? Wie studeerde er ooit eens 2 weken bouwkunde en hield het daarna (al) voor gezien? En wie woont er in een oud postkantoor?

Uiteraard was er ook tijd voor het maken van werkafspraken en het uitspreken van wederzijdse verwachtingen. Oftewel, we hebben een goede basis gelegd. Enne.. nu kunnen we écht zeggen: We ZIJN met initiatief nummer drie van start!  

Meer weten over het initiatief? Klik hier of neem contact met (een van) ons op via het contactformulier, denise@zinziz.nl of lissa@zinziz.nl.

Wil je aansluiten als werkgever? Neem dan ook vooral contact met (een van) ons op!  


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven