Buddy werkt: een veelbelovend initiatief in enkele gemeenten in Noord-Brabant

Buddy Werkt is een coaching-traject waarin je als werkzoekende gedurende een aantal weken wordt begeleid door een werkgever. Hij of zij is je persoonlijke aanspreekpunt, je klankbord en vraagbaak, adviseur, tipgever én heeft natuurlijk ook een netwerk…


Buddy Werkt

Woon je in Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre of een van de Kempen gemeenten? En heb je als 50-plusser ondersteuning nodig bij jouw zoektocht naar werk? Of ben jij juist iemand die een 50-plusser kan helpen bij zijn of haar zoektocht naar werk? Dan kan je meedoen aan het programma: Buddy werkt voor ervaren professionals!

Neem je als deelnemer mee aan het programma Buddy Werkt? Dan krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je inspireert en uitdaagt die ene essentiële vraag te beantwoorden: wat heeft een werkgever aan mij? Zonder valse bescheidenheid; het gaat niet om de functietitels die je hebt gehad, maar om wie je bent en wat je deed. Je buddy gaat met je mee op zoektocht naar een nieuwe baan die daarbij aansluit. 
Meer weten, aanmelden als deelnemer of juist als coach? Ga dan naar deze website van Buddy Werkt.

Goed om te weten: Wij gaan ons ervoor inzetten om ervoor te zorgen dat dit programma op meer plekken in Nederland mogelijk gaat zijn!

Óók goed om te weten 😉: Dit programma is er ook voor een andere specifieke doelgroep, namelijk jongeren! Daarover lees je meer op deze website.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven