Een nieuwe maand, nieuwe kansen!

Wil jij weten hoe jouw digitale vaardigheden zich verhouden tot de ontwikkelingen binnen de snel veranderende arbeidsmarkt door digitalisering? En wil je alles horen over de banen van de toekomst, de nieuwste technologieën en een persoonlijk plan maken om jezelf digitaal vaardiger te maken? Doe dan mee met FutureLab50+ dat start op 12 juli!

Een van de deelnemers na afloop van het vorige FutureLab: “FutureLab maakte mij nieuwsgierig en wekte nog meer nieuwsgierigheid op. Ik kreeg inzicht in mijn eigen digitale vaardigheden. Naast dat het gewoon leuk was om met elkaar te doen, heb ik veel geleerd over de veranderingen door digitalisering en de nieuwe beroepen die daardoor zijn ontstaan.”

Doe ook mee! Het volgende FutureLab50+ in juli start op 12 juli, meld je dus hier nog snel aan, want vol = vol!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven