Platform Vijftigplussers & Werk zoekt de samenwerking op!

Als platformmanagement zijn wij iedere dag aan het bedenken hoe we meer kunnen betekenen voor onze doelgroep. We houden ons niet alleen bezig met het opzetten van initiatieven, maar zijn ook aan het zoeken naar samenwerkingspartners. Rvaring is er daar één van! Zij hebben jarenlang ervaring als uitzendbureau voor 40, 50 en 65-plussers. Daar kunnen wij wat mee! Wanneer er interessante vacatures, tips & tricks of artikelen zijn, delen we deze graag met jullie!

De eerste vacature die wij met jullie willen delen:

Parttime Administratief medewerker HR voor betrokken team in Utrecht

Ben jij die nauwkeurige, vrolijke en ervaren administratieve kanjer, die missende schakel die wij zoeken voor dit  leuke team? Deze opdrachtgever van ons geeft organisaties advies over energiebeleid, duurzaamheid en beheer. Zo creëren ze, samen met hun klanten, duurzame gebouwen waar mensen veilig, gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren. 

De business waar deze opdrachtgever zich mee bezig houdt trekt ook de betrokken mensen aan die de organisatie zo prettig maken om deel van te zijn. Dit maakt echter ook dat ze terecht kritisch zijn over wie bij hun past. Voor hun kleine HRM team zijn ze daarom ook op zoek naar de vierde musketier die als geen ander snapt hoe processen op een HR-afdeling lopen en een kei is op het gebied van personeelsadministratie. Met de HRM afdeling bedienen ze hun organisatie Raadgevende Ingenieurs op alle vlakken van HRM. Van personeelsadministratie, werving en selectie van nieuwe medewerkers tot het Talent Management Programma en alles wat daartussen zit. Bij hen is er aandacht voor wie je bent; er worden diverse organisatie- en teamactiviteiten georganiseerd voor de nodige ontspanning, maar ook om elkaar persoonlijk beter te leren kennen. 

Kernwaardes: open, eerlijk, respect & kwaliteit. 

Werkzaamheden: Alle administratieve afhandelingen die komen kijken binnen een HR afdeling bij een middelgrote dynamische organisatie. Je werkt met MS Office, Synergy en AFAS. 

Belangrijk dat je het leuk vindt om het proces van personeelsadministratie dat er ligt secuur en nauwgezet op te volgen. Je begrijpt hoe belangrijk het is dat dergelijke processen strak gevolgd worden om de HR motor te blijven oliën. Je krijgt te maken met persoonlijke en vertrouwelijke informatie, een integer en betrouwbaar karakter zijn dus van belang. Salaris maximaal €3000,- bruto op basis van 40 uur per week. Deze opdrachtgever zoekt iemand die zich voor langere tijd wil binden aan de organisatie. Mogelijkheid dus tot overname en vast dienstverband. 

Functie-eisen:

 • Ruime ervaring met personeelsadministratie
 • Kennis en ervaring van MS Office
 • Kennis en ervaring van Synergy & AFAS is een pré
 • Zelfstandige werkhouding
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Kwaliteits- en resultaatgericht
 • Nauwkeurigheid is belangrijk!
 • Doortastend, aandacht voor oorzaak en gevolg
 • 24-32 uur per week beschikbaar
 • Gevoel voor humor!
 • Leuk vinden om echt in een betrokken team te werken

Is dit nét niet de vacature die bij je past? Neem dan nog even een kijkje op https://www.rvaring.nl/kandidaten/banen/ misschien staat er wat voor je bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven