Het Digitaal Skills Paspoort: De stappen.

We zijn al een tijdje begonnen met het project Help (eigen)wijs grijs op reis. In dit initiatief begeleiden we een groep van 25 werknemers van 50 jaar en ouder die werkzaam zijn in fysiek zware beroepen in de bouw, infra en installatietechniek bij het werken met een Digitaal Skills Paspoort. Het Digitaal Skills Paspoort geeft de vijftigplussers snel inzicht in de eigen actuele skills set en in de ontwikkeling daarvan, wat hen ook meer vertrouwen geeft in de eigen arbeidsmarktwaarde en in het eigen leervermogen. Daarmee wordt niet alleen de mobiliteit, maar ook de ontwikkeling gestimuleerd. De inzetbaarheid van deze groep wordt daardoor verder verduurzaamd, en het doorwerken tot de pensioenleeftijd wordt dan eenvoudiger, interessanter én leuker.

Maar welke stappen doorlopen de deelnemers eigenlijk als ze beginnen met een Digitaal Skills Paspoort? Je ziet het in de onderstaande infographic!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven