Eerste ervaringsverhaal van Futurelab 50+ staat online!

Vorige maand heeft Esmeralda meegedaan aan Futurelab 50+. Ze was heel benieuwd hoe het er voor stond met haar digitale vaardigheden en was benieuwd of haar digivaardigheid wel futureproof was. Reden te meer zich aan te melden voor FutureLab50+.

In haar verhaal beschrijft ze hoe positief (gelukkig!) ze FutureLab50+ ervaren heeft. Het heeft haar niet alleen nieuwe vaardigheden gebracht, maar ook veel nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld over de veranderende wereld. Ook de manier van werken, spelenderwijs en in groepjes, is iets waar ze zich positief over uitlaat.

“De opbouw van het programma is erg leuk. Eerst met elkaar in kleine groepjes een spel doen waarmee je je digitale vaardigheden test en vervolgens aan het denken gezet worden over de toekomst van werk waarbij digivaardigheid belangrijker is dan ooit.”

Haar hele verhaal lezen? Klik dan hier.


Ook goed om te weten: Je kan nog meedoen met de volgende editie!
Doe mee aan het volgende FutureLab50+ in juni dat start op 14 juni! Meld je hier aan.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven