Futurelab50+ van start: meld je aan


 

Het is bijna gedaan met de voorbereiden! Futurelab50+ gaat in maart van start. Futurelab50+ is een programma om werkzoekende vijftigplussers digitaal vaardiger te maken. In Nederland is meer dan 40 procent van de langdurig werklozen ouder dan 50 jaar. Dit is een kwetsbare groep op de arbeidsmarkt en die groep wordt door de vergrijzing alleen maar groter.

Het programma is gemaakt met JobOn, Sociaal-Economische Raad (SER), I.AMDIGITAL en Stichting Lezen en Schrijven. Dit jaar gaan we iedere maand 50 deelnemers op een leuke manier inspireren over de banen van de toekomst. Het programma duurt 3 dagen en bestaat uit een online escaperoom, een inspiratiesessie, e-learnings en een bootcamp, waarbij bij- en omscholingsmogelijkheden worden besproken voor de banen van de toekomst.

Meer weten? We hebben op deze site ook een pagina over dit initiatief. Die vind je hier .

Wil je meedoen? Neem contact met ons op of klik hier . Zo kom je bij de site van JobOn.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven