FutureLab genomineerd voor European Digital Skills Award

Futurelab, één van de initiatieven binnen het platform Vijftigplussers & Werk is genomineerd voor de European Digital Skills Awards 2023! Dat vinden we geweldig nieuws, en daar proosten Josée (projectleider) en Lisa  (platformmanager) graag op!


Zie hieronder het volledige bericht over de nominatie.


We zijn genomineerd! Uit maar liefst 330 aanmeldingen uit heel Europa is ons FutureLab programma gekozen als finalist van de European Digital Skills Awards 2023 in de categorie Digital Upskilling @ Work. Een enorme eer!

We zijn onwijs trots dat we met ons FutureLab programma mensen kunnen helpen om digitaal bewust te werken aan hun loopbaan. Tijdens ons programma gaan deelnemers aan de slag met hun digitale vaardigheden en stomen we ze klaar voor de arbeidsmarkt van de toekomst.

Deze opleiding wordt mogelijk gemaakt door financiering vanuit de Goldschmeding Foundation en het ING Nederland Fonds en in samenwerking met onze partners I.AMDIGITAL, Sociaal-Economische Raad (SER) en eelloo.

Benieuwd naar ons programma? Ga naar onze website voor meer informatie.

P.S. Op 26 juni starten we met ons programma onder leiding van coach Willy Pardijs. Aanmelden kan via onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven