Resultaten loopjaar 2 van het FutureLabNL programma bekend!

We hebben er twee mooie jaren FutureLabNL opzitten bij het platform.  Ecorys heeft de evaluatie van het tweede jaar van het programma succesvol afgerond en de resultaten zijn bemoedigend. Dit jaar hebben we een intenser programma uitgeprobeerd, met positieve resultaten. De voornaamste winst te zitten in het feit dat deelnemers zich bewust zijn van welke vaardigheden hen zullen helpen op de arbeidsmarkt. De behaalde uitkomsten van het programma bieden een voorzichtige voorspelling van een positieve lange termijn impact van een toename van arbeidsparticipatie onder vijftigplussers. Dit houdt zowel het vinden als het behouden van een baan in.

Ecorys heeft de evaluatie van loopjaar 2 afgerond en de resultaten zijn samengevat in een infographic. Deze is te lezen via de projectpagina.

Heb je vragen of wil je naar aanleiding van deze informatie samenwerken? Neem contact op via het contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven