Platform Vijftigplussers & Werk op bezoek bij SZW

Lissa Hollmann en Lisa Knelange, platform managers van het  Platform Vijftigplussers en Werk waren afgelopen week op bezoek bij het ministerie van SZW. Zij gaven daar een presentatie over het platform, de allianties en de geleerde lessen die binnen het platform zijn opgehaald. Niet alleen aan het ministerie zelf, maar ook aan een Litouwse Delegatie en leden van het OECD die zich samen proberen in te zetten voor de vijftigplusser in Litouwen . Litouwen heeft Nederland uitgekozen als land om veel van te leren als het gaat om het optimaliseren van de arbeidsparticipatie van vijftigplussers. Hoe eervol is het dan dat Lissa en Lisa gevraagd zijn daar een bijdrage aan te leveren. Er was veel interesse in de presentatie, contactgegevens zijn uitgewisseld en wie weet gaat het platform nog internationaal!

Wil je meer weten? Neem contact op via het contactformulier of door te mailen naar lisa@zinziz.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven