Futurelab: voor iedereen die wil werken aan zijn of haar loopbaan

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. De tieners van nu groeien ermee op, maar een grote groep mensen staat hierbij nog weleens voor uitdagingen. Daarom is er het programma FutureLab. Na het volgen van dit programma heb je meer inzicht in de snel veranderende arbeidsmarkt (technologische en digitale ontwikkelingen en trends) en in wat jij nodig hebt om hierop aan te blijven sluiten. Futurelab is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar loopbaan!  

Het programma FutureLab duurt een maand en bestaat uit twee coachgesprekken, e-learnings en drie online bijeenkomsten via Zoom. Op 6 en 27 februari starten er weer een nieuwe edities onder leiding van trainer en coach Willy Pardijs. Je kunt nog meedoen! Een programma vol met nieuwe inzichten waardoor je bij blijft met digitalisering.   

Interesse? Ga voor meer informatie naar onze website.

Deze opleiding wordt mogelijk gemaakt door financiering vanuit de Goldschmeding Foundation en het ING Fonds en in samenwerking met onze partners I.AMDIGITAL, SER en eelloo. Je kunt dus kosteloos deelnemen!

2 gedachten over “Futurelab: voor iedereen die wil werken aan zijn of haar loopbaan”

  1. Na het succes van voorgaande jaren loopt het programma van FutureLab loopt het hele jaar door,
   voor mensen met of zonder baan die digitaal bewust willen werken aan de loopbaan.

   Kijk voor de nieuwe startdatums op de website van Stichting JobOn
   https://jobon.nl/futurelab
   Vrij toegankelijk, na een intakegesprek, en een startbudget is niet nodig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven