FutureLab50+: Mooie resultaten in het eerste loopjaar

Het initiatief FutureLab50+ heeft het afgelopen jaar mooie resultaten behaald waar we veel van hebben kunnen leren. Deze resultaten delen wij graag met jullie. Wij hebben hiervoor een infographic. Klik op de afbeelding hieronder om de infographic in het groot te bekijken.

We zitten ondertussen niet stil en zijn hard bezig met de voorbereidingen voor de opvolger van FutureLab50+, namelijk FutureLabNL. In dit project gaan we een stap verder, door de geleerde lessen in te zetten en hiermee vijftigplussers nóg beter te ondersteunen. Meer informatie over dit project is hier te vinden.

 Meer weten? Stuur een mailtje naar lisa@zinziz.nl of lissa@zinziz.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven