Leidinggevenden gezocht voor onderzoek Beeldvorming 50-plussers

De alliantie Werkgevers Weten Beter is begonnen met het ontwikkelen van een training die werkgevers ondersteunt in het neutraliseren van aannames en vooroordelen jegens oudere sollicitanten. We zijn op zoek naar leidinggevenden en/of HR-professionals die willen meehelpen bij het ontwikkelen van deze training. Dit doe je door (anoniem) deel te nemen aan een virtuele ‘lab-test’. De test bestaat uit een opdracht waarbij je een cv van een fictieve oudere sollicitant bekijkt, waarnaar je antwoord geeft op zo’n 20 vragen. De test duurt maximaal 15 minuten.

Deelnemen?
Wil je deelnemen aan de online lab-test? Klik dan hier >>
Stuur deze vragenlijst ook vooral door naar je HR-collega’s en de leidinggevenden in jouw organisatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven