Futurelab50+ gaf Frederique moed

In 2021 raakte 𝗙𝗿𝗲𝗱𝗲𝗿𝗶𝗾𝘂𝗲 𝗦𝘁𝗿𝗼𝗼𝗺 na bijna 20 jaar haar baan in een algemene boekhandel kwijt. “Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten ben ik op zoek gegaan naar online trainingen die mijn positie zouden kunnen verbeteren, vandaar mijn deelname aan 𝗙𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲𝗟𝗮𝗯𝟱𝟬+.”

Ze vertelt: “De 3 gratis online sessies hebben me een inkijkje gegeven in wat er allemaal mogelijk is. Zoals QR-codes scannen om in een Whats-app groep te komen, maar ook hoe snel de digitale ontwikkelingen elkaar opvolgen en wat dit voor de gebruikers betekent (digitale flexibiliteit, blijven leren, growth mindset). Ook kreeg ik veel te horen over verschillende termen die ik wel vaak hoorde, maar waarvan ik niet goed wist wat ze betekenden. Zoals bijvoorbeeld Big Data, Chatbots en Algoritme.

Meer lezen over Frederiques ervaringen? Dat kan hier.

𝗠𝗲𝗲𝗱𝗼𝗲𝗻 met 𝗙𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲𝗟𝗮𝗯𝟱𝟬+? Klik hier om te zien wanneer volgende sessies plaatsvinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven