Groen licht voor de vierde alliantie: 50+ Play on till their retirement

Deze week is er vanuit de Goldschmeding Foundation groen licht gegeven voor het project 50+ Play on till their retirement, een initiatief dat aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid van de vijftigplusser.

Samenwerkingspartners
In deze alliantie zullen VitalFacts, GainPlay en de Open Universiteit Heerlen de handen ineen slaan om onderwijspersoneel van vijftigplus bewust te maken van hun duurzame inzetbaarheid en ze op een innovatieve manier vitaal en gezond te houden.  

Inhoud project
Het vergroten van de vitaliteit van lesgevend personeel gaat gerealiseerd worden door verschillende stappen te zetten met een grote rol voor technologie: Allereerst wordt met vragenlijsten en activity trackers inzicht verkregen in de leeftijds- en contextgebonden factoren die van belang zijn voor de vitaliteit van de groep onderwijzend personeel. Deze informatie wordt omgezet naar een persoonlijk advies, en daarnaast zullen de resultaten leiden tot een digitale gamified interventie met activity trackers, ontwikkeld en ingezet om deelnemers aan te zetten dit advies ook om te zetten tot gedragsverandering die leidt tot een verbeterde vitaliteit.

Op deze pagina kan je meer lezen over dit initiatief.

Vragen?
Neem contact op met het platform, of laat hieronder een reactie achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven