Aandacht voor Digitale Skills Paspoort 50+ en duurzame inzetbaarheid in een webinar van NKDI op 9 november

Als 50+’er inzicht hebben in de eigen volledige en actuele skills set kan een grote bijdrage leveren aan de duurzame inzetbaarheid en het vertrouwen in de eigen arbeidsmarktpositie. Het webinar van NKDI kan hier een bijdrage aan leveren.

Mensen zijn op elk moment in hun loopbaan veel meer dan hun diploma, hun functie, of hun beroep. Dát weten, én ook inzicht hebben in de eigen volledige en actuele skills set kan een grote bijdrage leveren aan iemands duurzame inzetbaarheid én aan iemands vertrouwen in de eigen arbeidsmarktpositie. Jos Sanders (HAN) neemt ons in dit webinar mee in de transitie naar een meer op skills gebaseerde arbeidsmarkt. Hij laat ons kennismaken met het Digitaal Skills Paspoort voor Vakmensen en hierbinnen is speciale aandacht voor de vakmensen van 50+ voor wie dit Skills Paspoort een eenvoudige en leuke manier kan zijn om tot de pensioensleeftijd duurzaam door te werken met vertrouwen in de vaardigheden die zij op vele vlakken hebben opgedaan.

Wil je graag aansluiten bij dit webinar? Dan kun je je hier aanmelden

De inzet van een Digitaal Skills Paspoort voor de 50+’ers is een van de lopende projecten binnen het Platform Vijftigplussers en Werk. Het project heet Help (eigen)wijs grijs op reis en is een alliantie tussen HAN University of Applied Sciences, TNO en Volandis.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven