Deelnemer Diana: “Door Futurelab50+ krijg je een beeld van wat je zelf verder kunt ontwikkelen

Diane deed onlangs mee aan het FutureLab programma: “Het was sowieso leuk om te doen, ik ben er door gemotiveerd geraakt om te onderzoeken of ik me kan laten omscholen naar een functie in de ICT. Voor mij was de optie om omscholing naar de ICT te kunnen onderzoeken en overwegen een eye-opener. Ik heb geen technische achtergrond, maar dat is voor sommige (bijvoorbeeld low coding) functies geen probleem. De vezameling links die we ontvingen via de menukaart op de website naar diverse organisaties of opleidingsinstituten met mogelijkheden tot (bij)scholing is daarbij heel behulpzaam; dat had ik zelf niet bij elkaar kunnen zoeken!”

Waarom zouden andere ook mee moeten doen?

“Digitale ontwikkelingen gaan zo snel, het is goed om te kijken waar je staat en je kennis bij te spijkeren of up to date te houden. Door de sessies en de links naar diverse websites krijg je een beeld van wat je zelf verder kunt ontwikkelen. De sessies zijn ook heel afwisselend; de online filmpjes en informatie zijn goed te volgen. Ik weet dat ik digitaal best vaardig ben, maar heb ook gemerkt dat andere mensen dingen op een anderde manier doen, goed om je te realiseren dat er meer mogelijkheden zijn om hetzelfde te bereiken. En het is ook gewoon leuk om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen. Ik vond het in ieder geval heel leuk en zinvol om mee te doen!”

Zie jij voor jezelf ook kansen en wil jij je verder verdiepen in de wereld van digitalisering?

Doe mee met het eerstvolgende FutureLab 50+ programma dat start op 9 augustus. Meld je aan via: https://jobon.nl/events/futurelab50-ontdek-je-digitalent-6

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven