Ontwikkeling Telt Festival (SER): 20, 21 en 22 april


Op 20, 21 en 22 april 2021 vindt het Ontwikkeling Telt Festival plaats. Deze is georganiseerd door de SER. De thema’s ‘een leven lang ontwikkelen’ en ‘laaggeletterdheid’ staan op deze dagen centraal. Een interessant festival en helemaal voor de volgers van het platform Vijftigplussers en Werk en wel om het volgende…

Op dit moment lopen twee van de vijf initiatieven die dit jaar (gaan) lopen. Dit zijn ‘Digitaal bewust en bekwaam naar werk: FutureLab50+’ en ‘Help (eigen)wijs grijs op reis’. Beide gaan een presentatie geven op dit festival!

FutureLab: Escape Room voor vijftigplusser om digitaal bewust en bekwaam te worden

Wanneer? dinsdag 20 april 2021 van 12:15 tot 13:00 uur

Onze projectleider Inge Laagewaard en haar collega Pieter Vermeer verzorgen de sessie. Inge vertelt als introductie: “Het FutureLab50+ is een prachtig nieuw programma waarmee we de komende maanden veel impact gaan maken”. JobOn werkt hierbij samen met de SER, Stichting Lezen&Schrijven en I.AMDigital”. “I.AMDigital heeft de ambitie om één miljoen mensen klaar te stomen voor de digitale transformatie, die nu gaande is en die nog veel meer impact zal krijgen in de nabije toekomst. Het FutureLab past daar perfect bij”, aldus Iris Koole van I.AMDIGITAL.

Interessant voor jou omdat: We laten zien dat je met een krachtige coalitie vernieuwende programma’s kunt ontwikkelen om Leven Lang Ontwikkelen in actie te brengen.

Randvoorwaarden voor een succesvol skillspaspoort

Wanneer? dinsdag 20 april 2021 van 12:15 tot 13:00 uur

Onze projectleider Jos Sanders en zijn alliantiepartner Claudia Klarenbeek verzorgen samen met Jouke Post deze sessie. In deze sessie wordt aandacht besteed aan onderzoek naar de randvoorwaarden voor een skillspaspoort. 

Interessant voor jou omdat:Het skillspaspoort is een instrument dat beoogt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op een meer effectieve manier bij elkaar te brengen. Ook wil het de werelden van onderwijs en arbeid met elkaar verbinden door o.a. een gemeenschappelijke skillstaal.

Uiteraard zijn er ook nog andere interessante sessies te bezoeken. Bekijk hier het hele programma. En… Je kan je nog aanmelden!!


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven