Het digitaal skills paspoort als CV? Een animatie!

Het digitaal skills paspoort als CV? Een animatie!

In het project “Help (eigen)wijs grijs op reis” zijn we samen met 25 werknemers van 50 jaar en ouder die werkzaam zijn in fysiek zware beroepen in bijvoorbeeld de bouw en infra bezig met het digitale skills paspoort (DSP). Het DSP geeft de 50-plussers snel inzicht in de eigen actuele skills set én in de ontwikkeling daarvan. Dat inzicht geeft hen meer vertrouwen in de eigen arbeidsmarktwaarde én in het eigen leervermogen. Dat inzicht en het grotere vertrouwen zou eraan bij moeten dragen dat zij gemakkelijker en sneller over de arbeidsmarkt kunnen en zullen bewegen, zodat zij gezonder, productiever en met plezier kunnen doorwerken tot de AOW gerechtigde leeftijd. In hun huidige baan of in een andere baan!

Maar wat moet je je nou voorstellen bij het DSP? Goed nieuws: Er is een mooie animatie beschikbaar! Kijk het filmpje “Het digitaal Skills Paspoort, jouw nieuwe CV?” hieronder om er meer over te weten te komen.


Vragen? Of zit je zelf in de bouw, infra of installatietechniek en wil je je (met je bedrijf) aanmelden? Neem vooral contact met ons op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven