Gratis assessment voor 50+ers

Even onder de aandacht! Gratis assessment voor werkzoekende vijftigplussers gesubsidieerd door het Ministerie van SZW.Gratis assessment voor 50+ers

Afgelopen zomer heeft het Ministerie SZW innovatieve startups uitgedaagd met 4 challenges. Een daarvan specifiek gericht op de doelgroep vijftigplussers, namelijk: “Verzin een oplossing om de beeldvorming van werkgevers reëel en daardoor, positiever te maken.” Hier is het project ‘Experienced People on Board’ uitgekomen. Niet verbonden aan ons platform, máár zeker een project dat bekendheid verdient!

Zoek jij werk? Dan is het project ‘Experienced People on Board’ misschien iets voor jou! Het Ministerie van SZW subsidieert in het kader van de challenge tijdelijk gratis assessments voor werkloze vijftigplussers. Dit assessment doe je bij People on Board in Zoetermeer (of online). Zij stellen dan een rapport op waarmee je je positief van andere kandidaten kan onderscheiden tijdens je sollicitaties! Lijkt je dat wat, laat een reactie achter onder deze post of stuur een bericht naar info@peopleonboard.nl. Je ontvangt dan een brochure.

Voor meer informatie kun je ook hier kijken op de speciale pagina over dit project.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven