We zijn live!

Het is zo ver. Het platform Vijftigplussers & Werk heeft een eigen website. In deze eerste nieuwspost stellen we ons (het team achter het platformmanagement) graag even voor!

We zijn live!

Leuk dat je op onze website terecht gekomen bent. En dat al vanaf het allereerste begin! De komende tijd zal de website steeds meer gevuld worden. Met informatie over de allianties, actuele berichten, en behaalde resultaten. Maar wie zitten er achter de website? We stellen ons graag even voor!

Deze website zal beheerd worden door ZINZIZ. Wij van ZINZIZ zijn namelijk verantwoordelijk voor het platformmanagement. ‘Wij’ bestaan uit Martijn van Endt, Lissa Hollmann, Anne Wermers én onze steun en toeverlaat Denise Passchier.

 

Martijn van Endt is directeur van ZINZIZ. Hij is van huis uit personeelswetenschapper en kent het sociale speelveld vanuit verschillende perspectieven. Bij ZINZIZ is hij met name actief als adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling, procesoptimalisatie en werkgeversdienstverlening. In het platform heeft hij de rol van platformmanager en voert daarbij de bijbehorende managementtaken uit. Ook is hij eindbeheerder van de website.

Lissa Hollmann is trainer, adviseur en onderzoeker bij ZINZIZ. Haar achtergrond ligt in het onderwijs, leven lang leren en leren in organisaties. Na eerst als docente Duits voor de klas te hebben gestaan, heeft zij de stap naar onderwijswetenschappen gemaakt. Inmiddels is ze een vis in het water in het sociaal domein. Bij ZINZIZ houdt zij zich bezig met professionaliseringsvraagstukken en het optimaliseren van het primaire proces binnen het sociaal domein. Én.. tegenwoordig ook veel met het platform! Denk aan het scouten van allianties, het ondersteunen van de allianties bij het schrijven van de projectvoorstellen en de uitvoer, het organiseren van bijeenkomsten en het uitvoeren van het communicatieplan.

Anne Wermers is onderzoeker, trainer en adviseur bij ZINZIZ. Na een bachelor Algemene Sociale Wetenschappen, een master Social Policy and Public Health en een stage bij het Verwey-Jonker Instituut is ze alweer een tijd lang bij ZINZIZ aan het werk. Met de overtuiging dat gelijke kansen er voor iedereen moeten zijn en met een brede interesse in maatschappelijke- en arbeidsparticipatie, is ze een bevlogen platformmedewerker. Met haar denkkracht en oog voor detail is ze onmisbaar wanneer het gaat om het uitwerken van de projectvoorstellen, ondersteunen in de uitvoer en het realiseren van al onze communicatie activiteiten.

Denise Passchier is officemanager bij ZINZIZ. Bij ZINZIZ ondersteunt zij het voltallige team door alle werk- en administratieve processen zo optimaal mogelijk te organiseren. Zij doet dit met vakmanschap en enthousiasme. Door haar brede werkervaring kan zij ook ingezet worden voor ondersteuning van projectleiders bij de diverse lopende projecten. In het kader van het platform zal zij ondersteunde activiteiten verzorgen, waaronder het meedenken bij en inplannen van activiteiten, en het beheren van de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven